torsdag 14 februari 2013

Fullspäckad dag

Idag har jag efter två lugna dagar haft en rätt hektisk dag. Först var jag i stan och träffade Linn, min fina vän som jag inte träffat på ett år. Vi åt taco-buffé, gick i butiker och catchade up på varandras liv. När vi var trötta på varandra så skildes våra vägar åt.. Haha, skämt åsido - jag skulle fota apor på Universeum så jag var tvungen att åka ifrån stan och Linn vid fyra tiden.

När jag väl tagit mig till Universeum och gått in i regnskogen så GÖMDE SIG APORNA. Tänkte skriva apjävlarna, men de är för söta för det. Frustrerande, men jag hann i alla fall få ett par bilder innan de försvann. Istället fick jag bilder på de aporna som jag inte behövde bilder på. Påminn mig om att aldrig gå på Universeum under sportlovet igen snälla? Fullt med barn som låter och skrämmer bort aporna. Jag fick lite material i alla fall, tillräckligt för att det skall fungera till mitt, Sofias och Nathalies flash-projekt.

Efteråt så kom pappa med bilen till korsvägen och så övningskörde vi. Idag tragglade vi bara, och jag kände verkligen hur det gick bättre och bättre för varje minut. Nu är jag riktigt riktigt trött, så det blir sängen direkt när jag postat det här inlägget.

Kram
Fina Linn 
Varm tjej i regnskogen
Mr. Papegoja
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar