torsdag 5 september 2013

Favoritprodukter just nu


Handkräm från Mitchell and Peach
Denna väldigt mjuka handkrämen fick jag i en Glossybox förra månaden. Konsistensen är att jämföra med en extra krämig youghurt. Jag upplever att krämen är väldigt fuktgivande, samtidigt som den är lite åt det feta hållet. Den torkar inte in direkt, utan känslan av att precis ha smort in händerna finns kvar en bra stund efter att jag smörjt in händerna. Det enda negativa är doften, annars är handkrämen perfekt för mina händer.

Absorberande eye-gelé från Mary Kay
En gel att dutta in runt omkring ögonen. Den motverkar påsar under ögonen och stramar åt huden lite. Jag använder för det mesta krämen på de övre ögonlocken, för att mina ögon skall se mer pigga ut. Jag tycker verkligen att den fungerar, den tar bort svullnaden runt ögonen som uppstår när jag sover, vilket jag uppskattar. Dock är den snart slut, så jag måste köpa en ny.

Foundation från Lumene
Jag sminkar mig i princip aldrig med foundation, men de få gånger som jag faktiskt gör det så har jag använt en gammal, utgången produkt från lumene. När den började ta slut så fick jag leta efter något nytt, och efter två år av ett inte så aktivt letande så hittade jag foundationen på bilden ovan. Den är diskret, inte heltäckande och väldigt lätt att ha på sig. I love it!

Läppstift från Helené Cosmetics
Detta läppstiftet fick jag också i en glossybox, och det har blivit en stor favorit. Det är naturellt med en svag ton av bronz, jättefint till vardagssminkningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar