torsdag 22 augusti 2013

Kaninlandets kräftskiva 2013

Igår var jag nästan ändå ut på Marstrand på kräftskiva. Michaela från jobbet har ett lantställe där, med perfekt utsikt och mysfaktor. Ett stort tack till henne för att vi fick vara där. Ett stort tack till Erik, Patricia och Oliver som fixat med mat, dekoration och underhållning inför kräftskivan.

När i princip alla var framme vid huset så bjöds det på välkomstdrink. Det var en lite för stark drink för min smak, men jag är ju lite mesig när det kommer till alkoholsmak. När vi druckit upp och småpratat så fick vi dela upp oss i fem lag, i dessa lagen fick vi tävla om äran att få vara först i kön till maten. Det var riktigt roliga lekar, vi skulle trä ett snöre under alla lagmedlemmarnas kläder, vi hoppade säck, spräckte ballonger, klistrade fast bilgodis på varandra och vissa doppade ansiktet i vatten och mjöl.

Efter tävlingslekarna så samlades vi alla framför idol, där vår kollega Oliver medverkade och gick vidare. Det gjorde att allas humör blev höjdes ännu lite till, och när vi satte oss ned för att äta så tog det inte lång tid förrän det var dags för snappsvisa och nubbe. Ja, nubbe heter det tydligen. Jag har aldrig vetat vad det var innan, men nu vet jag att det är en stark shot. Inte det godaste, och jag är inte den som är förtjust i att dricka shots, men tillsammans med hela gänget efter en sång gjorde det hela mycket roligare!

Resten av kvällen var ett stort mingel med härlig musik och trevligt sällskap. Jag åkte hem vid hal ett-tiden, jag fick skjuss till Göteborg av min föreståndare som också skulle hem. Riktigt snällt, för det är mycket skönare att vakna i sin egen säng efter en kväll av fest än att behöva ta sig hem på morgonen. Sedan hämtade min far mig och körde mig den sista biten. Tack pappa!

Jag har aldrig varit på en kräftskiva innan, förutom de jag var på som barn, så det var en helt ny upplevelse. Trots att jag inte gillar kräftor så var det en hit. Tack för en underbar kväll mina fellow kaninlandare, ni är bäst!

Stadsbor på vift

Erik, lekledaren!
Allas våran Pär
Johan, Johanna och Felicia
Erik och Maja
Viktor var en av de lyckliga som fick doppa ansiktet i vatten och mjöl
Jonas, Anton och Simon tävlar!
Viktor, Bea och Felicia 
Kallsup? nästan
Love birds
Dra snöret genom kläderna-leken
Louise
Pär
Johanna
Julia, Elin och Simon
Johan 
Chubby-bunny, Kristina hamstrade marsh mellows som ingen annan
Häng framför idol 
Utsikten
Kvällens helt klart bästa bild
Ditte, Lisa, Maja och jag 

Kristina och jag strax innan hemfärd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar